Novosti

Svjež pogled na europsku fotografiju

GUP Magazine, internacionalni časopis posvećen fotografiji koji od 2005. godine predstavlja najuzbudljivija nova autorska imena, pokreće novi projekt pod nazivom FRESH EYES. Riječ je o publikaciji koja će okupiti 100 još neafirmiranih europskih talenata na području fotografije. Objavljivanje prvog izdanja knjige planirano je za lipanj 2019.

Svi zainteresirani kandidati koji žive u Europi i djeluju u mediju fotografije mogu poslati prijavnice do 1. travnja, nakon čega će profesionalni žiri, sastavljen od GUP-ovih urednika te međunarodnog tima kustosa i profesionalaca, odabrati stotinu najistaknutijih autora/ica. Odabrani fotografi/kinje dobit će prostor od 4 stranice u knjizi, primit će 3 autorska primjerka publikacije, a GUP Magazine predstavljat će uključene mlade talente umjetničkim galerijama, kustosima, časopisima, fotografskim agencijama i drugim utjecajnim organizacijama.

Više o projektu FRESH EYES i uvjetima prijave potražite na službenim mrežnim stranicama (www.fresheyesphoto.com), a GUP Magazine pratite na sljedećem linku: www.gupmagazine.com.