Novosti

Poziv na radionicu analogne c/b fotografije

Fotosekcija filmskog laboratorija Klubvizija SC poziva sve zainteresirane na uvodnu radionicu klasične crno-bijele fotografije, namijenjenu početnicima u svijetu fotografije, ali i onima koji žele obnoviti znanje. Radionica ce se održati 28. i 29.1 te 11. i 12.2., od 11 do 16 sati (dva vikenda zaredom).

 

radionica

Radionica upoznaje polaznike s osnovama analognog fotoaparata i procesom rada: od ideje (kompozicija, svjetlo) do realizacije fotografije (priprema kemije, razvijanje filma, povećavanje na papir), a u završnoj fazi radionice dotaknut ćemo se i posebnih foto eksperimenata (fotogrami i solarizacija). Mentor je profesionalni fotograf Hrvoje Grgić.

Polaznici trebaju donijeti analogne fotoaparate i c/b 35 mm fotografski film, a svu ostalu opremu i materijal osigurava organizator. U prijavi ukratko navedite zašto želite sudjelovati na radionici i vaše dosadašnje iskustvo u radu s fotografijom.
Kotizacija: članovi Klubvizije SC – 120 kn / ostali – 170 kn
Prijave na e-mail: sc.klubvizija@gmail.com

Klubvizija SC jedini je filmski laboratorij za rad s analognim filmom na području Hrvatske i regije, koji redovito organizira razne edukativne programe – filmske radionice, projekcije, predavanja i ostale srodne aktivnosti.