Novosti

Svjež pogled na europsku fotografiju

GUP Magazine, internacionalni časopis posvećen fotografiji koji od 2005. godine predstavlja najuzbudljivija nova autorska imena, izdaje novi broj publikacije FRESH EYES. Riječ je o publikaciji koja okuplja 100 još neafirmiranih europskih talenata na području fotografije. Objavljivanje drugog izdanja knjige planirano je za lipanj 2020.

 

 

Svi zainteresirani kandidati koji žive u Europi i djeluju u mediju fotografije mogu poslati prijavnice do 29. ožujka, nakon čega će profesionalni žiri, sastavljen od GUP-ovih urednika te međunarodnog tima kustosa i profesionalaca, odabrati stotinu najistaknutijih autora/ica. Odabrani fotografi/kinje biti će objavljeni u knjizi, primit će 3 autorska primjerka publikacije, a GUP Magazine predstavljat će uključene mlade talente umjetničkim galerijama, kustosima, časopisima, fotografskim agencijama i drugim utjecajnim organizacijama.

Više o projektu FRESH EYES i uvjetima prijave potražite na službenim mrežnim stranicama (www.fresheyesphoto.com), a GUP Magazine pratite na sljedećem linku: www.gupmagazine.com.