Novosti

UzF na Interliberu

Nekoliko fotoknjiga i fotografskih monografija objavljenih u izdanju Ureda za fotografiju (UzF) po sniženoj će cijeni biti dostupni na 42. izdanju Međunarodnog sajma knjiga Interlibera, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 12. do 16. studenoga. UzF-ova izdanja moći će se nabaviti na štandu 6d izdavačke kuće Sandorf, smještenom u Paviljonu 6.

Po nižoj cijeni posjetitelji Interlibera tako će moći kupiti monografiju Pripremanje za fotografiju Vlade Marteka, koja pruža svjež pogled na opus jednog od naših najistaknutijih predstavnika konceptualne umjetnosti (snižena s 200 na 180 kn), L.p, Marka Ercegovića, u kojoj autor dokumentira domaću birokratku sredinu (snižena sa 180 na 150 kn) te Street Photography Hane Miletić, hrvatske umjetnice s belgijskom adresom koja fotografiju tretira kao sredstvo orijentacije u istraživanju društvene stvarnosti (snižena sa 120 na 100 kn).

 

 

Vrata Interlibera bit će otvorena svakim danom tijekom trajanja sajma od 10 do 20 sati, a u petak i subotu (15. i 16. studenoga) do 21 sat. Ova, kao i ostala izdanja Ureda za fotografiju, možete nabaviti i nakon završetka Interlibera direktnom narudžbom putem e-mail adrese uredzafotografiju@gmail.com.